KATA ROCKS

LUXURY APARTMENT - 350 sqm

Phuket, Thailand

03 / 2015

SCOPE: Interior Design | PM | General Contractror

The team at A2Zen was given the task to design the interiors of the Penthouse to live up to Kata Rocks’ multi-award winning standards.

The plan was to open the living area for entertaining and indoor/outdoor living flow. The client identified green and yellow as favourite colours, requesting the designers incorporate them throughout the entire space. This vibrant colour pallet opened the penthouse and in turn gave the place a very spacious and tranquil feel.

The designers were also tasked with turning the sea view terrace, with its stunning 11-metre infinity pool and epic Andaman sea views, into an expansive entertainment area using the same bright colours to continue the project’s overall theme and consistency.

With large floor-to-ceiling windows, the amazing open terrace acts as an extension of the living room, something the client and designers both wanted. Maintaining its impeccable attention to detail, the team at A2Zen continued to work closely with the client to create a very specific and beautifully tailored home.

The team at A2Zen were given the task to design the interiors of the Penthouse to live up to Kata Rocks’ multi-award winning standards.

The plan was to open the living area for entertaining and indoor/outdoor living flow. The client identified green and yellow as favourite colours, requesting us to incorporate them throughout the entire space. This vibrant colour pallet opened the penthouse and in turn gave the place a very spacious and tranquil feel.

Design & Architecture Awards Winner 2016We were also tasked with turning the sea view terrace, with its stunning 11-metre infinity pool and epic Andaman sea views, into an expansive entertainment area using the same bright colours to continue the project’s overall theme and consistency. With large floor-to-ceiling windows, the amazing open terrace acts as an extension of the living room, something the client and designers both wanted. Maintaining its impeccable attention to detail, the team at A2Zen continued to work closely with the client to create a very specific and beautifully tailored home and winning a prestigious International Design and Architecture Award for this project.

main-room
bedroom
bedroom-2
bathroom